Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας 2015

http://www.pan-orama.org/

Για ακόμη μία χρονιά, το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων έρχεται!

Φωτογραφία από το Πανόραμα 2014
Ο λόγος γίνεται για το καθιερωμένο, εδώ και πέντε χρόνια, «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», το οποίο είναι μία πρωτοβουλία του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, Ιορδάνη Λαδόπουλου, και της ομάδας του. Το συνέδριο είναι κατά κύριο λόγο αφιερωμένο στους νέους, καθώς αποτελεί μία οργανωμένη προσπάθεια εντοπισμού, προσέγγισης και παρουσίασης των σύγχρονων τάσεων και προοπτικών στη σημερινή ελληνική αγορά.

Κύριο μέλημα της διοργάνωσης είναι η παροχή ολοκληρωμένης πληροφόρησης σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που έχουν οι νέοι στην Ελλάδα του σήμερα σε 14 διαφορετικούς κλάδους, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η ναυτιλία, ο τουρισμός, τα τρόφιμα, η πληροφορική, οι mobile υπηρεσίες, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει και ο κλάδος των social media.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι οι νέοι, μέσα από 33 εισηγήσεις (πάνελ) και από περισσότερους από 150 διακεκριμένους Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη, να εξοπλιστούν με τα κατάλληλα εφόδια ώστε να χαράξουν τη δική τους πορεία στην επαγγελματική τους καριέρα με βάση τις σημερινές συνθήκες. Παράλληλα με τις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν 7 workshops, 20 συζητήσεις χωρίς ατζέντα, 9 συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, όπως επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής στα καθιερωμένα Business Days.

Για πρώτη φορά φέτος, δημιουργείται πάνελ με θέμα «Digital Marketing και Επιχειρηματικότητα» στο οποίο ομιλητές θα είναι: ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, CEO & Founder της Socialab, ο Ιάκωβος Πουτάκογλου, Group Brand Manager Cosmetics and Suncare του Όμιλου Σαράντη, ο Άγγελος Γαλανάκης, Head of Digital Department της Mindshare, και η Ηλέκτρα Παπαναστασίου, Senior Brand Manager της Mondelez.

Η τριήμερη εκδήλωση ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό 20-22 Μαρτίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Περισσότερες πληροφορίες για το Πανόραμα, το αναλυτικό πρόγραμμά του και τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s